Ky trend do të dominojë gjatë vjeshtës

Çanta ikonë nga Chanel dhe xhaketa nga Burberry ishin dhe janë pjesët më ikonike me tegela për shumë dekada. Që në sezonin e kaluar, shtëpitë më të mëdha të modës e sollën sërish në plan këtë trend, pasi nevoja e femrës moderne për rehati dhe stil është më e madhe se kurrë.

Nëse e doni trendin dhe bëni pjesë në grupin e personave që guxojnë me veshjet e tyre, mund të zgjidhni një version total. Si fillim, mund të investoni në një xhaketë me tegela, e cila është ideale për ditët e vjeshtës.