Ky truk fare i thjeshtë do t’ju lehtësojë punë me veshjet e vjeshtës dhe dimrit

Sfilatat Pranverë 2022 duket se u përqendruan te ngjyrat dhe prerjet e copave, megjithatë, tek-tuk u pa edhe një truk i cili do t’ju lehtësojë punë për veshjet e vjeshtës dhe dimrit.

Ndoshta nuk duhet t’i paketoni të gjithë fustanet e verës dhe pranverës, pasi mjafton t’i vishni me një bluzë, këmishë ose pulovër poshtë dhe do të dukeni si yll i street style-it.

1

Ky truk fare i thjeshtë do t’ju lehtësojë punë me

2

Ky truk fare i thjeshtë do t’ju lehtësojë punë me

3

Ky truk fare i thjeshtë do t’ju lehtësojë punë me

4

Ky truk fare i thjeshtë do t’ju lehtësojë punë me

5

Ky truk fare i thjeshtë do t’ju lehtësojë punë me

6

Ky truk fare i thjeshtë do t’ju lehtësojë punë me

7

Ky truk fare i thjeshtë do t’ju lehtësojë punë me

8

Ky truk fare i thjeshtë do t’ju lehtësojë punë me

9

Ky truk fare i thjeshtë do t’ju lehtësojë punë me

10

Ky truk fare i thjeshtë do t’ju lehtësojë punë me