Modelet e çizmeve që s’do duam t’i heqim gjatë gjithë dimrit!

Jemi më të frymëzuar se kurrë për t’u veshur me stil, duke qenë se dimrin e fundit e kaluam me pizhama para një kompjuteri. Çfarë bën diferencën e veshjes këtë sezon? Çizmet!

Investoni tek një palë të mira dhe vëzhgoni me kujdes trendet e reja. Mund të gjeni modelet perfekte për shumë pak para. E dimë që një palë nuk mjaftojnë, sepse duam çizmet e duhura për fustane, xhinse, funde, etj, prandaj hidhini një sy modeleve që do t’i doni të gjitha pa asnjë përjashtim.

1. NJË PALË ÇIZME TË BARDHA.

Modelet e çizmeve që do duam s'do duam t'i heqim

2. TAKË E ULËT, PERFEKTE PËR PËRDITSHMËRI DHE XHINSE

Modelet e çizmeve që do duam s'do duam t'i heqim

3. ÇIZMET KADIFE JANË GJITHMONË NË MODË!

Modelet e çizmeve që do duam s'do duam t'i heqim

4. ÇIZMET-ÇORAPE PËR PANTALLONA.

Modelet e çizmeve që do duam s'do duam t'i heqim

5. ÇIZMET E DARKËS, PËR FUSTANIN/MINI-FUNDIN TUAJ TË PREFERUAR

Modelet e çizmeve që do duam s'do duam t'i heqim

6. ÇIZMET LËKURË KROKODILI. NUK VDESIN KURRË.

Modelet e çizmeve që do duam s'do duam t'i heqim

7. GJATËSIA, FORMA DHE NGJYRA PERFEKTE

Modelet e çizmeve që do duam s'do duam t'i heqim

8. ÇIZMET KLASIKE TË LËKURËS

Modelet e çizmeve që do duam s'do duam t'i heqim

9. NË DITËT ME SHI…

Modelet e çizmeve që do duam s'do duam t'i heqim

10. ÇIZMET COWBOY

Modelet e çizmeve që do duam s'do duam t'i heqim