Ngjyra jeshile është trendi i kësaj pranvere dhe duket se po bën namin

Ngjyra jeshile është trendi i kësaj pranvere dhe duket se po bën namin. Po të shohim në rrjete sociale, vajzat e ekranit nuk lënë rast pa e veshur. Këtu mund të përmendim Bora Zemanin, Jonida Maliqin, Jonida Vokshin, Orinda Hutën apo Elvana Gjatën, edhe shumë të tjera.

Nëse doni të jeni më “IN” me modën dhe përditësimet e reja, mos nguroni të bëni pjesë të garderobës suaj diçka jeshile. Bëhu gati dhe nisuni menjëherë për në dyqanet e shumtë.