Ngjyra më e famshme e vjeshtë-dimrit: Si ta vishni?

S’mund të mos e themi që ka një ngjyrë që kur e veshim sidomos në vjeshtë-dimër na bën të dukemi elegantë, chic dhe të veshur shtrenjtë. Edhe nëse bëjmë kombinimin më të thjeshtë në botë. E kemi fjalën për ngjyrat neutrale, kafen, bezhën dhe gjithë tonalitetet midis.

Për t’i veshur siç duhet, frymëzohuni më poshtë:

Investoni në një çantë lëkure me ngjyrë neutrale. Mundësisht të jetë madhe për ta bërë veshjen edhe më interesante.

Ngjyra më e famshme e vjeshtë-dimrit: Si ta vishni?

Pantallonat në këto ngjyra janë gjithnjë opsion i veçantë. Mjafton t’i vishni me një bluzë të thjeshtë.

Ngjyra më e famshme e vjeshtë-dimrit: Si ta vishni?

Kur jeni në dilemë, vishuni me të bardha nga koka tek këmbët.

Ngjyra më e famshme e vjeshtë-dimrit: Si ta vishni?

Një pardesy në këtë ngjyrë, ndryshon komplet veshjen. Mund të jeni dhe me streçe dhe të duken chic.

Ngjyra më e famshme e vjeshtë-dimrit: Si ta vishni?

Nëse nuk do një pardesy për t’u mbuluar nga koka tek këmbët, hidhni një bluzë krahëve në ngjyra neutrale.

Ngjyra më e famshme e vjeshtë-dimrit: Si ta vishni?

Luani me tonalitete të ndryshme të të njëjtës ngjyrë.

Ngjyra më e famshme e vjeshtë-dimrit: Si ta vishni?

Përdorni aksesorë për ta çuar kombinimin neutral në tjetër nivel. Një varëse/vathë ndryshon shumë gjëra.

Ngjyra më e famshme e vjeshtë-dimrit: Si ta vishni?

Pantallonat e lëkurës me tonet e bëzhës bëjnë rezultatin perfektë.

Ngjyra më e famshme e vjeshtë-dimrit: Si ta vishni?

Fundet me pala janë bërë për gjithçka me ngjyrë neutrale

Ngjyra më e famshme e vjeshtë-dimrit: Si ta vishni?