Njihuni me 5 elementet e reja *bazike* të veshjes!

Në çdo stinë, janë elementet bazike të veshjes ato për të cilat investojmë fillimisht. Një palë xhinse, çizme, apo një pallto e ngrohtë dhe vjeshta/dimri duken ndryshe! Tani, duhet t’ju themi se çfarë quajmë bazike ka ndryshuar, ose më saktë, në listën e gjërave të nevojshme janë shtuar elementë të rinj.

Baziket e reja janë më “cool” nga ç’mendoni!

1. XHAKETA- TRIKO!

2. JELEKU SIPËR NJË KËMISHE

Njihuni me 5 elementet e reja *bazike* të veshjes!
Njihuni me 5 elementet e reja *bazike* të veshjes!

3. MINIFUNDET ME KUADRATË. MODERNË DHE KLASIKË NË TË NJËJTËN KOHË

Njihuni me 5 elementet e reja *bazike* të veshjes!

4. TRIKOT “LUKSOZE”

Njihuni me 5 elementet e reja *bazike* të veshjes!
Njihuni me 5 elementet e reja *bazike* të veshjes!

5. XHAKETAT OVERSIZE

Njihuni me 5 elementet e reja *bazike* të veshjes!