Pa u munduar fare: 8 detaje që ndryshojnë komplet veshjen

Prej kohësh s’dëgjonim për mikrotrendet, por në fakt detajet janë gjithnjë aty, për ta ndryshuar edhe veshjen më të thjeshtë. E bukura e tyre është se nuk kërkojnë shumë investim dhe mundim për t’i përfshirë në pamjen tonë të përditshme.

Mund të jetë thjesht një ngjyrë, apo një material i caktuar që kur e kombinojmë në veshjet e përditshme, ja ndryshon komplet idenë. Çfarw ju duhet?

1. Një pardesy lëkure

Pa u munduar fare: 8 detaje që ndryshojnë komplet veshjen

2. Kapelet kovë në formë pellushi

Pa u munduar fare: 8 detaje që ndryshojnë komplet veshjen

3. Varëset rreth qafës perlë

Pa u munduar fare: 8 detaje që ndryshojnë komplet veshjen

4. Eksperimentoni me getat e kuqe

Pa u munduar fare: 8 detaje që ndryshojnë komplet veshjen

5. Bluzet në formë korseje

Pa u munduar fare: 8 detaje që ndryshojnë komplet veshjen

6. Çizmet/kambale me platformë

Pa u munduar fare: 8 detaje që ndryshojnë komplet veshjen

7.Çorapet e bardha të gjata

Pa u munduar fare: 8 detaje që ndryshojnë komplet veshjen

8. Golfet me ngjyrë!

Pa u munduar fare: 8 detaje që ndryshojnë komplet veshjen