Pamjet më të mira nga Java e Modës

Sezoni i modës është zyrtarisht i hapur dhe është koha për të parë krijimet më interesante nga stilistët e famshëm. Në fakt, shumica e tyre po shkojnë drejtpërdrejt në hapësirë. Kjo është pikërisht ajo që Daniel Roseberry, drejtori kreativ i shtëpisë franceze të modës së lartë Schiaparelli, bëri për koleksionin e tij të fundit pranverë-verë 2022. Dizenjot e tij të një bote tjetër risjellin siluetat e viteve ’50, të stilit Jetsons.

Më poshtë mund të shihni të gjitha stilet më të mira që kemi parë deri më tani, ndërsa stilistët shfaqin koleksionet e tyre gjatë gjithë javës.

 

Valentino

Valentino

Fendi

Fendi

Chanel

Chanel

Chanel

Schiaparelli

Schiaparelli

Schiaparelli

Schiaparelli

Schiaparelli

Viktor & Rolf

Viktor & Rolf

Alexandre Vauthier

Alexandre Vauthier

Charles de Vilmorin

Dior

Dior

Dior