Për një buzëkuq që zgjat

Nëse duam që buzëkuqi të qëndrojë i fortë në  buzë, ka një mënyrë për ta bërë këtë, thjesht duhet pak më shumë sesa të bësh një pasim të thjeshtë.

Së pari ju sugjeroj të keni buzë të hidratuara. Është sekreti kryesor i jetëgjatësisë në buzëkuq

Ja si të keni buzë të plota vetëm me make-up, pa operacione plastike

Më pas vizatoni me laps buzësh dhe mbushni pjesën e brendshme me vija vertikale.

Vazhdoni të aplikoni bujarisht buzëkuqin.

Merrni një pecetë dhe lyeni buzët për të hequr ngjyrën e panevojshme.

Me buzëkuq, bëni një tjetër pasazh të buzëve, këtë herë me lëvizje si tamponi.

Bëni buzët tuaja të duken më të mëdha - Lajmi i Fundit - Lajme Shqip - Gota  News Albania

Nëse jeni adhuruese e buzëkuqit të kuq, galeria e mëposhtme do t’ju ndihmojë të zgjidhni atë që ju përshtatet.

Ngjyra e preferuar e buzëkuqit tregon shumë për personalitetin e femrës/  zbuloni kuptimin e 5 nuancave - Keshilla bukurie