Përdoruesit në mbarë botën raportojnë probleme me aplikacionin TikTok

Aplikacioni TikTok nuk po punon për mijëra përdorues në mbarë botën.

Problemet me këtë aplikacion janë raportuar në uebsajtin DownDetector, që monitoron ndërprerjet në shërbimet e njohura ‘online’.

Përveç kësaj, njerëzit kanë postuar statuse në rrjetin social Twitter lidhur me problemet e përdorimit të TikTok-ut.

Siç bëhet e ditur, gati gjysma (49 për qind) e përdoruesve të prekur thanë se problemi qëndronte me të gjithë aplikacionin, derisa 25 për qind raportuan një problem me feed-in e tyre. 25 për qind e mbetur fajësoi një lidhje serveri.

“Çfarë po ndodh në TikTok, nuk po shoh videot e miqve të mi dhe po thotë që nuk kam asnjë video të publikuar kur në fakt i kam”, shkroi një përdorues.