Personat që vonohen gjithmonë bëhen më të suksesshëm

Njerëzit që janë gjithmonë me vonesë nuk do të thotë se nuk ju respektojnë.

Sipas studimeve, ka dy lloje të njerëzve që vonohen: Lloji i parë, është më agresiv, vetë-kritik, konkurrues dhe i ndjeshëm ndaj kohës. Të dytët që kanë tendencë të jenë vonë, janë më të duruar. Në të njëjtën kohë, ata kanë atribute që i ndihmojnë të tjerët të jenë më të suksesshëm.

Në këtë studim ju do të mësoni më shumë mbi këtë temë dhe do të gjeni një shpjegim se pse njerëzit që vonohen gjithmonë kanë më shumë fat në profesion:

Janë më kreativë

Personalitetet e tipit të dytë shprehin një nivel më të lartë të imagjinatës. Kjo është veçanërisht e dobishme për ta në punë krijuese. Ata nuk kanë frikë të thyejnë një rregull dhe të shkojnë jashtë kufijve të vendosur. Tendenca është të shikoni fotografinë më të madhe dhe të mos përmbaheni në detaje. Ky është një tipar personaliteti i sipërmarrësve dhe udhëheqësve që bëhen më të suksesshëm se të tjerët. Gjatë punës, ata mund të humbasin të gjithë sensin e kohës, por pavarësisht kësaj, ata mund të performojnë në nivele të larta dhe të marrin rezultate vërtet të shkëlqyera.

Janë optimistë

Studimet zbuluan se njerëzit që vonohen mund të jenë më optimistë. Për shkak të kësaj cilësie, ata kanë një tendencë për të pasur sukses në jetë dhe për të mos hequr dorë. Psikologu Martin Seligman kreu një hulumtim që tregoi se shitësit më optimistë shisnin 88% më shumë sesa ata më pesimistët. Në thelb, optimistët vazhdojnë të ecin përpara, edhe nëse ka një problem sepse gjithmonë besojnë se ka mundësi.

Janë më të qetë

Një personalitet i tipit të dytë është më i qetë, sepse ato kanë një nivel më të ulët të ankthit. Kjo i bën ata të rezistojnë më mirë ndaj stresit. Nëse ka diçka urgjente, ata nuk panikohen. Kjo cilësi është shumë e rëndësishme në punë sepse më pak stres, do të thotë punë më e mirë.