Që sot e tutje, harrojini ‘kombinimet minimale’

Chic kaos! Këtë togfjalësh duhet të keni parasysh tani e tutje para çdo kombinimi. Ndonëse s’kanë lidhje me njëra-tjetrën, kombinimi i të qënit chic dhe “rrëmujë” në të njëjtën kohë, mund të japë rezultat fantastik në të njëjtën kohë!

Ky trend i ri duket si një mohim, refuzim për trendin minimalist që prej vitesh mbizotëronte kudo. Si të arrini drejt një pamjeje të tillë?

1. KOMBINIME TË NDRYSHME MATERIALESH

2. LUANI ME PROPORCIONET

Që sot e tutje, harrojini 'kombinimet minimale': Tani do të

3. MOS KINI FRIKË TË PËRPLASNI NGJYRAT E NDEZURA

Që sot e tutje, harrojini 'kombinimet minimale': Tani do të

4. E KISHIT MENDUAR NDONJËHERË TË KOMBINONI DY PRINTE TË NDRYSHME?

Që sot e tutje, harrojini 'kombinimet minimale': Tani do të