Realme C35 vjen më 10 shkurt, zbulohen dizajni dhe specifikat kryesore

Realme C35 që mori certifikimin NBTC muajin e kaluar do të zbulohet më 10 shkurt.

Realme C35 do të ketë një kornizë të sheshtë dhe do të vijë në një nuancë të gjelbër, por mund të prisni që ai të ketë më shumë opsione ngjyrash.

Smartphone ka një konfigurim të trefishtë të kamerës në pjesën e pasme të tij, me kryesorin nga një njësi 50 MP.

C35 do të ketë një ekran 6.6″ FullHD.

Realme nuk na tregon asgjë rreth sistemit operativ dhe sasisë së RAM-it dhe memories në C35, por falë Geekbench, ne e dimë se do të ekzekutojë Android 11 dhe do të ketë 4 GB RAM.

Me ngjarjen e lansimit vetëm pak ditë larg, ne presim që Realme të zbulojë disa specifika të tjera përpara njoftimit zyrtar.