Samsung: Galaxy Flip 3 bëri që shumë njerëz të ndërrojnë telefonat inteligjentë

Sipas Samsung, tregu për telefonat inteligjentë të palosshëm pritet të rritet dhjetëfish deri në vitin 2023.

Telefoni më i ri i palosshëm i Samsung, Galaxy Flip 3, po shitet mirë. Kompania pretendon se ka dërguar 4 herë më shumë pajisje të palosshme këtë vit sesa në vitin 2020. Veçanërisht Flip 3 ka hasur në një interes të madh.

Në mënyrë të veçantë, më shumë përdorues kaluan nga markat e tjera në Samsung për shkak të Flip 3 sesa për shkak të telefonave kryesorë të kompanisë, tha prodhuesi koreano-jugor në një deklaratë për shtyp.

Samsung nuk jep shifra specifike, por Flip 3 ka shtyrë 150 për qind më shumë përdorues të kalojnë në Samsung në krahasim me Galaxy Note 20 dhe 140 për qind më shumë se Galaxy S21, thonë ata.

Sipas prodhuesit, tregu për telefonat celularë të palosshëm pritet të dhjetëfishohet deri në vitin 2023.