Si ta bëni 10-fish më interesant kombinimin bazik pantallona+bluzë

Gjëja e parë që na shkon në mendje kur s’kemi kohë dhe shumë dëshirë për t’u veshur janë pantallonat dhe një bluzë/pulovër. Eshtë zgjedhje e sigurtë, e rehatshme dhe e ngrohtë, por le ta pranojmë që në dukje tingëllon shumë bazike dhe mund të jetë e tillë nëse nuk përpiqeni fare pak.

Në fakt, kombinimi pantallona- pulovër mund të jetë shumë herë më interesant nëse shtoni një detaj në veshje, apo kombinoni materialet dhe ngjyrat siç përshtaten më mirë. Shihni idetë në vijim dhe frymëzohuni.

1. Pantallona ngjyrë blu+ çizme sipër tyre + pulovër e plotë

Si ta bëni 10-fish më interesant kombinimin bazik

2. Golf gri oversize + pantallona “ushtarake”

Si ta bëni 10-fish më interesant kombinimin bazik

3. Pantallona të lirshme lëkure+ bluzë e zezë

Si ta bëni 10-fish më interesant kombinimin bazik

4. Golf + pantallona klasike krem

Si ta bëni 10-fish më interesant kombinimin bazik

5. Pantallona kadife + bluzë e thurur

Si ta bëni 10-fish më interesant kombinimin bazik

6. Pantallona/xhinse të ngushta + bluzë Polo e lirshme

Si ta bëni 10-fish më interesant kombinimin bazik

7. Pulovër me vija + pantallona të zeza të gjera

Si ta bëni 10-fish më interesant kombinimin bazik

8. Dy nuanca të ndryshme të grisë

Si ta bëni 10-fish më interesant kombinimin bazik