Si ta përballojmë të ftohtin me stil

Tani që mësuat sa ekstreme do të jenë temperaturat e javës tjetër, mendimi i radhës është veshja: Çfarë do veshim gjatë këtyre ditëve? Fillimisht mos bëni gafën të lini ndonjë kyç jashtë për t’u dukur “bukur” apo të mos vishni kanotjere sipas porosisë së mamit. Pastaj, kujtoni se mund të qëndroni ngrohtë edhe duke qenë stil!

1. KOMBINIMI MË “COOL” NËSE PAPRITUR NË QYTET NIS TË BJERË BORË.

Si ta përballojmë të ftohtin me stil

2. QËNDRONI TEK NGJYRAT NEUTRALE. NJË GOLF I TRASHË, ÇIZME TË GJATA DHE NJË PALLTO SIPËR DO T’JU SHPËTOJNË GJITHË HIJËSHI

Si ta përballojmë të ftohtin me stil

3. JEMI TË SIGURT QË BEZHA E MUND TË FTOHTIN!

Si ta përballojmë të ftohtin me stil

4. NËSE S’JENI FANSA TË PALLTOVE, MOS DILNI PA NJË SHALL GJIGAND, DOREZA DHE KAPELE.

Si ta përballojmë të ftohtin me stil

5. KAMBALE DHE KJO PALLTO PREJ ARUSHI.

Si ta përballojmë të ftohtin me stil

6. VESHJET E BARDHA NË MES TË DIMRIT DUKEN MË TË SHTRENJTA SE GJITHÇKA TJETËR.

Si ta përballojmë të ftohtin me stil

7. UNIFORMA PËR NË PUNË DHE PAS SAJ KUR THJESHT PËRTONI!

Si ta përballojmë të ftohtin me stil

8. MIKSONI TEKSTURA TË NDRYSHME. NJË SHALL GJIGANT ME PANTALLONA LËKURE.

Si ta përballojmë të ftohtin me stil