Si të shfaqni shpejt Green Pass-in nëse keni një iPhone?

Si të shfaqni shpejt Green Pass-in nëse keni një iPhone? Mjaftojnë disa hapa të thjeshtë. Së pari ju duhet të shkoni te aplikacioni IO dhe ta ruani atë në listën tuaj të fotografive.

“Manovrimi” është i realizueshëm falë shërbimit CovidPass, i sigurt dhe i besueshëm (meqenëse ekrani me Green Pass bëhet në vend dhe nuk përdor rrjetin, kështu që asnjë të dhënë nuk u dërgohet palëve të treta), gjë që do ta transformojë Green Pass tuaj në një kartë. të shtohet në tërësinë portofol.

Kthejeni Green Pass, pastaj bëni një fotografi të Kodi QR ose bëni një pamje të ekranit nëse e merrni nga një nga dy aplikacionet e dedikuara (imune o IO)

Shko tek sitio kushtuar shërbimit CovidPass (ne rekomandojmë përdorimin e Safari për të shmangur çështjet e mundshme të përputhshmërisë)

Në këtë pikë, klikoni në filloni kamerën (nëse nuk keni marrë ende një fotografi ose pamje të ekranit të Green Pass tuaj) dhe bëni një fotografi të kodit QR të certifikimit, ose klikoni zgjidhni një skedar (për të ngarkuar një pamje të ekranit ose foto që përmban kodin QR)

Pastaj mund të zgjidhni ngjyrë sfond certifikate.

Kontrolloni kutinë për të pranuar politika e privatësisë dhe klikoni në shtoni në portofol

Në këtë pikë, nëse skedari i ngarkuar është i saktë dhe kodi i certifikatës është fituar me sukses, ekrani i Wallet duhet të shfaqet me kërkesën për të shtuar Green Pass. Klikoni mbi shtoj.

Në fund të procedurës, për të parë Green Pass në Wallet, gjithçka që duhet të bëni është të thërrisni funksionin përkatës në iPhone o Apple Rights Watch dhe t’ua tregojë autoriteteve kompetente.