Skoda publikon dy skicat e rinovuara të markës së saj

Skoda ka publikuar dy skica që japin një variant të rinovuar të saj. SUV-i kompakt i suksesshëm i markës (i prezantuar për herë të parë në 2017) është përmirësuar përsa i përket dizajnit dhe teknologjisë.

Një skicë jep një sens të pjesës së re, të përparme, me një dizajn të ri gjashtëkëndor, me një marrje të gjerë ajri në fund. Fenerët kanë një dizajn më të hollë se versioni i mëparshëm dhe shtrihen deri në grilë. Pamja e tyre dinamike nënvizohet nga dritat e ridizajnuara të drejtimit të ditës që tani përbëhen nga dy elementë të veçantë secili. Më poshtë ka një njësi të dytë ndriçimi për dritat e mjegullës ose, në versionin më të lartë, një njësi të veçantë LED.

Ky konfigurim i fenerëve krijon një pikë ndriçimi të katërfishtë në secilën anë, e cila jep një efekt veçanërisht të mrekullueshëm në errësirë.

Skica e dytë jep një shije të pjesës së pasme të ridizajnuar të modelit. Përveç një spoileri më të gjatë të pasëm dhe një platforme të ridizajnuar me difuzor të zi, dritat e pasme kanë gjithashtu një dizajn të ri. Ashtu si fenerët, ata tani janë më të hollë dhe e bëjnë makinën të duket më e gjerë.

Ata kanë dizajnin e njohur të markës me struktura kristalore që krijojnë një “firmë” të veçantë për markën, ndërkohë që do të ruajnë formën e tyre karakteristike C.

Image