Trendet e bizhuterive për vitin 2022

Nga këpucët dhe çantat, ka shumë pjesë për të mbuluar në 2022. Por le të mos harrojmë për trendet e bizhuterive!

Nëse nuk jeni gati të blini të gjitha bizhuteritë tuaja, mund t’i mbani të thjeshta me gjerdanet e varëse dhe metalet me teksturë të hollë.

Por, ka disa trendë bizhuterish që do të mbizotërojnë në vitin 2022, disa prej tyre i gjeni më poshtë:

Një vath

Larmi ngjyrash

Perla

Gjerdan me ngjyra

Vathë me kristale

Varëse ekstrem të gjata

Vathë në formë ylli