Tri trendet e çizmeve për dimrin e vitit 2021

Çizmet janë kthyer në një nga ato artikuj që janë goxha pa sezon. 

Vërtet, versionet më të forta dhe të papërshkueshme nga uji bëhen shumë të dobishme në dimër, por ky lloj këpucësh ka vendin e tij edhe në verë.

Pas shqyrtimit të trendeve nga koleksionet pranverë/verë 2021 dhe shfaqjet vjeshtë/dimër 2021, mund të shihni se ka disa pamje kyçe që do të jenë rreth e rrotull për pjesën tjetër të vjeshtës dhe për dimër.

Ka tri dukje kryesore që kemi identifikuar nga i gjithë viti, të cilat i kemi veshur dhe do të vazhdojmë t’i mbajmë gjatë gjithë vitit 2021.

Ndërsa nuk ka asgjë krejtësisht e re, këto trende do ta pushtojnë vitin 2021:

  • Çizme kauboj
  • Çizme të gjera
  • Çizme me majë