Veshjet e dimrit këtë sezon, kanë të gjitha këtë të përbashkët!

Për sezonin vjeshtë-dimër 2021, ekspertët e modës po përqendrohen në mënyrë të veçantë tek “tartani” ose stofi skocez. Për ata që nuk e njohin, tartan është copa stof me kuadrate që shohim shpesh, por ajo ndryshon në detaje nga dizajne të tjera me kuadrate. Për qartësi, ja si duken dizajnet dhe termat përkatës për secilin dizajn:

Veshjet e dimrit këtë sezon, kanë të gjitha këtë

Vivienne Westwood, Molly Goddard, Dior, Alessandra Rich, Longchamp dhe Charles Jeffrey Loverboy janë vetëm disa nga markat që po e përqafojnë këtë stof në veshjet e tyre. Ja si duken disa nga veshjet që do shihni këtë sezon me element copën tartan:

– Pallto tartan

Veshjet e dimrit këtë sezon, kanë të gjitha këtë

– Fustan

Veshjet e dimrit këtë sezon, kanë të gjitha këtë

– Xhaketë e hollë

Veshjet e dimrit këtë sezon, kanë të gjitha këtë

– Fund

Veshjet e dimrit këtë sezon, kanë të gjitha këtë

– Pantallona

Veshjet e dimrit këtë sezon, kanë të gjitha këtë

– Xhaketë

Veshjet e dimrit këtë sezon, kanë të gjitha këtë

– Kostum

Veshjet e dimrit këtë sezon, kanë të gjitha këtë