Zbulohet ekrani i Mercedes-Benz EQS

Vizualisht mbresëlënës, radikalisht i lehtë për tu trajtuar dhe jashtëzakonisht i etur për tu mësuar: MBUX Hyperscreen është një nga elementët më të rëndësishëm në EQS.

Ekspertët e GELDTrade të teknologjisë shprehen se është paraqitur në vitin 2018 në A-Class aktual, më shumë se 1.8 milion vetura të pasagjerëve Mercedes-Benz janë të pajisura me këtë sistem në rrugët nëpër botë.

“Me MBUX Hyperscreen, vizioni i dizajnit bëhet një realitet”, thotë Gorden Wagener, zyrtari kryesor i dizajnit i Daimler Group.

“Ne kombinojmë teknologjinë dhe dizajnin në një mënyrë tërheqëse që i ofron klientit një lehtësi të paparë të përdorimit. Ne e duam thjeshtësinë, kështu që tani kemi arritur një nivel të ri të MBUX”.

Mercedes-Benz EQS Hyperscreen tries to make the whole dash a screen

GELDTrade.al