Postimet e Fundit

Rënia e bujqësisë dhe industrisë rrezikon 54% të të punësuarve në vend

Rënia e bujqësisë dhe industrisë rrezikon 54% të të punësuarve në vend

Industria dhe bujqësia janë dy sektorët që kanë shënuar ecurinë më negative gjatë vitit që sapo lamë pas. INSTAT raporti ...
Ekonomi /
Taksa e pronës, sa do rritet detyrimi për bizneset e qytetarët?

Taksa e pronës, sa do rritet detyrimi për bizneset e qytetarët?

Taksa e banesës, që do të nisë të aplikohet prej 2026, do të rrisë detyrimin për qytetarët dhe për bizneset ...
Konstruksion /
Lehtësi fiskale të rinjve të punësuar, një pjesë e tatimit mbi pagën do u kthehet mbrapsht

Lehtësi fiskale të rinjve të punësuar, një pjesë e tatimit mbi pagën do u kthehet mbrapsht

Të gjithë të rinjtë deri në moshën 29 vjeç që janë në marrëdhënie pune, duke nisur nga korriku, pritet të ...
Ekonomi /
Rritet energjia për furrat e bukës me pastiçeri dhe bar-kafe

Rritet energjia për furrat e bukës me pastiçeri dhe bar-kafe

Enti Rregullator i Energjisë ka miratuar çmimet e reja për energjinë elektrike për furrat e bukës që janë pastiçeri dhe ...
Ekonomi /
Euro shënon rënie rekord, prek nivelin më të ulët në këmbimin valutor

Euro shënon rënie rekord, prek nivelin më të ulët në këmbimin valutor

Monedha euro e nis javën në vlerën e 100.7 lekë, duke shënuar nivelin më të ulët që prej korrikut 2023 ...
Ekonomi /
Të punësuarit deri në 29 vjeç dhe prindërit që kanë fëmijë nën 18 vjeç do të paguajnë më pak taksa!

Të punësuarit deri në 29 vjeç dhe prindërit që kanë fëmijë nën 18 vjeç do të paguajnë më pak taksa!

Të punësuarit deri në 29 vjeç dhe prindërit që kanë fëmijë nën 18 vjeç do të paguajnë më pak taksa ...
Ekonomi /

Oferta

Youtube Channel