Vizioni dhe Misioni

Komunikimi yt nepermjet GeldTrade

Filozofia jone e punes: Besojme ne projektet qe na besohen, duke dhene maksimumin per arritjen e objektivit, te motivuar per te realizuar me te miren, pak fjale dhe shume vepra.
Ambient pune i rrethuar me pozitivitet, qe keshillon, ndarja e projektit ne menyre qe te vleresohen strategjite dhe pjeset e vecanta duke i kalibruar ne baze te rezultateve.
Ndjekim cdo dite projektin per arritur objektivat e vendosura me klientet tane.
Menyra jone e punes eshte e ndryshme ne baze te biznesit per te cilin punojme: Shkathtesi dhe pershtatje me kerkesen dhe realizimin e punes ne kohe te shkurter, ose strukturim, analize, programim dhe strategji per arritjen e objektivit.
Per cdo rast, jemi te afte per te gjetur zgjidhje te personalizuara per arritjen e rezultatit te deshiruar.
Njohje e thelle e tregut ku vepron biznesi, analize e konkurrences, percaktim i elementeve qe e vecojne dhe vleresojne ne menyre qe ta bejme unik dhe superiore kundrejt atyre te konkurrences, zgjedhja e kanaleve te komunikimit, zgjedhja e grupeve te interesit per te ndertuar nje marketing koerent me produktet, me marken e kompanise per te favorizuar arritjen e objektivit.

Partnership i ndertuar step by step

1. Takim

Nje takim njohjeje na lejon te analizojme kompanine dhe objektivat qe mendon te arrije. Qe ne takimin e pare eshte e mundur te zbresim ne detaje dhe te vendosim skenarin e marketingut.

2. Analize marketingu

Ne takimin tjeter, pas nje analize te kujdesshme te biznesit, konkurrences dhe objektivave qe deshirohen te arrihen, vendosim strategjine dhe kanalet e komunikimit qe konsiderojme me te duhurat per biznesin

3. Projekt komunikimi

Ne kete faze, prezantojme nje projekt te detajuar te aktiviteteve qe duhen bere, kanalet qe do perdoren ne funksion te secilit objektiv te vene.

4. Propozimi

Propozimi ekonomik dhe fillimi bashkepunimit

Mos hezitoni te na kontaktoni:

Celular

+355-69-401-0777

E-mail

kontakt@geldtrade.al

Facebook

@geldtrade.al 

Instagram

#geldtrade.al