Konstruksion

Nga erdhi rritja e ndërtimit

Nga erdhi rritja e ndërtimit

Ndërtimi ishte një nga aktivitetet që u ndikua më pak nga kriza e pandemisë, teksa sektori rezidencial përfitoi dhe...

Shtrenjtohen kostot e ndërtimit

Shtrenjtohen kostot e ndërtimit

Rritja e çmimeve, krahas produkteve ushqimore po shtrihet dhe në sektorë të tjerë, duke përfshirë ndërtimin. Kjo...

Oferta

Apartament ne shitje

Apartament ne shitje