Panair category: Agrokulturë

AgroTech Expo 2022

Edicioni i 3-të, Ekspozita Ndërkombëtare e Agrobiznesit dhe Agro-Teknologjisë, AGROTECH Expo 2022,...

Read More

Italy for Horeca

D.M.P. Promotori i SRL dhe organizatori i eventit profesional ndërkombëtar LEVANTE PROF në Bari...

Read More