1-LED-HI

Kompania 1-Led-hi ka vite qe merret me prodhimin e dyer dritare fasada alumin e pvc kryesisht nga me cilesoret Alumil dhe pvc Salamander Gjermane me aseksor nga me cilesoret xhama termik,kangjella alumini si dhe kabina dushi dyer dhe parmak xhami.

NIPT:

CEL:  0682050200

E-MAIL: perparimzenuni@gmail.com