Artisti Lounge Bar

“Artisti” është rrjeti i lokaleve më të kërkuara në Tiranë për cilësinë e shërbimit.  I vendosur në pika të ndryshmë të kryeqytetit, “Artisti Bar Lounge” ju ofron shumëllojshmëri të produkteve të vecanta si dhe atmosferë festive, nën tingujt e muzikës ritmike dhe argëtuese. Stafi i kualifikuar është në dispozicion të klientëve për tu servivur shërbimin me cilësi të lartë.

NIPT:

CEL: 0697577775

E-MAIL: