Bar Restorant Piceri Stella

Bar Restorant Piceri Stella është i pozicionuar përgjatë bregdetit në Rradhimë, Vlorë. Stafi i kualifikuar ka në fokus shërbimin e jashtëzakonshëm dhe cilësinë më të mirë të ushqimit, duke përdorur produkte të freskëta dhe bio. Kjo përzgjedhje është rezultat i pasionit për të siguruar përvoja unike, duke dhënë dhe mundësi për të shijuar shkrirjen e stilit të jetesës tradicionale dhe moderne lokale.

NIPT:

CEL:  0693748390

E-MAIL: viktor-lagji@hotmail.com