Elektrosek

lektrosek është i gatshëm në cdo moment të japë zgjidhje të personalizuar për problemin tuaj të sigurisë, CILIDO QOFTË AI, duke filluar nga Kamerat e Sigurisë dhe duke vazhduar tek Sistemet e Alarmit. Këto dy kategori janë shumë të rëndësishme, pasi jane të lidhura ngushtë me jetën, familjen dhe biznesin tuaj.

NIPT:

CEL: 0697033333

E-MAIL:  info@elekrosek.com