Hotel Semajo

Hotel Semajo ndodhet në Vlorë, i pozicionuar në një pikë strategjike të qytetit në shëtitoren e Vlorës dhe shumë afër  plazheve dhe pikave turistike.

NIPT:

CEL: 0696000009

E-MAIL: info@hotelsemajo.al