1 mini-fund, 5 kombinime: Si të kombinoheni për 5 minuta

Minifundet janë në modë, por më shumë se to, është mënyra sesi i kombinoni. Një fund i shkurtër mund të jetë praktik, seksi, chic, i rehatshëm dhe shumë klas në të njëjtën kohë, mjafton të bëni pak kujdes me detajet e tjera. Fuqia e tij është që mund të na bëjë të dukemi të veshura “ëoë” dhe shumë elegante pa u munduar fare. Prandaj nxirrni të preferuarin tuaj dhe frymëzohuni pa qenë nevoja të blini disa mini-funde këtë verë.

1.Fund i shkurtër xhins dhe këmishë e bardhë- kombinimi klasik që nuk vdes kurrë

1 mini-fund, 5 kombinime: Si të dukeni wow për 5 minuta

2. Një kostum me mini-fund është blerje e zgjuar sepse ka *shumë funksione*

1 mini-fund, 5 kombinime: Si të dukeni wow për 5 minuta

3. Në ditë kaq të nxehta, kombinojeni me një kanotjere bust

1 mini-fund, 5 kombinime: Si të dukeni wow për 5 minuta

4. Ose një crop top dhe një këmishë të bardhë sipër. Mos harroni rripin.

1 mini-fund, 5 kombinime: Si të dukeni wow për 5 minuta

5. Këtë kombinim bëjeni screenshot tani dhe përdoreni në shtator. A e imagjinoni një foto kështu? Thjesht Wow

1 mini-fund, 5 kombinime: Si të dukeni wow për 5 minuta