10 ide abazhurësh për t`i dhënë shtëpisë krejt pamje tjetër

Do të bësh një ndryshim në shtëpi? Mos lëviz asgjë nga vendi, as divanin, as kuzhinën, as dhomën e gjumit, mjafton të ndërrosh abazhurin. Duket si një detaj i vogël, por i vetmi i pozicionuar në tavan ka rëndësinë e tij në shtëpi.

10 ide i mblodhëm nga “Design Only”, faqja e arredimit në Instagram, ku mjafton të hysh njëherë për të ngelur aty për minuta të tëra.

Si fillim hidhi një sy abazhurëve dhe tendencave të fundit.

10 ide abazhurësh për t`i dhënë shtëpisë krejt
10 ide abazhurësh për t`i dhënë shtëpisë krejt
10 ide abazhurësh për t`i dhënë shtëpisë krejt
10 ide abazhurësh për t`i dhënë shtëpisë krejt
10 ide abazhurësh për t`i dhënë shtëpisë krejt
10 ide abazhurësh për t`i dhënë shtëpisë krejt
10 ide abazhurësh për t`i dhënë shtëpisë krejt
10 ide abazhurësh për t`i dhënë shtëpisë krejt
10 ide abazhurësh për t`i dhënë shtëpisë krejt