10+ modele rripash që kombinohen gjithmonë me veshjet tuaja

Ne nuk jemi për një stil standard veshjeje! Ka gjithmonë një zgjidhje praktike kur vjen puna për të pikasur aksesorin e duhur dhe rripat janë një prej tyre. Lëkurë, me ngjyra, prej materiali kamosh ose njëngjyrëshe, modelet e rripave që do të kompletojnë stilin këtë vjeshtë janë këtu.

Nëse mendoni se rripat nuk janë për ju, me siguri nuk keni gjetur ende të duhurin. Stilistët këtë sezon kanë sjellë një seri modelesh dhe materialesh që do të thotë se padyshim ka një stil (ose disa) për ju.

Një rrip i thjeshtë i zi, por një prekje klasike që i duhet fustanit apo kostumit këtë vjeshtë. Një tjetër version i hollë lëkure ose model i gjithi me temina, versionet e rripave për ju vajza janë të shumta.

Mbetet vetëm të zgjidhni të preferuarin tuaj!

10+ modele rripash për vajzat që duan t’i japin veshjes

GUCCI

10+ modele rripash për vajzat që duan t’i japin veshjes

YOOAI CRYSTAL

10+ modele rripash për vajzat që duan t’i japin veshjes

ANTHROPOLOGIE DOUBLE BUCKLE

10+ modele rripash për vajzat që duan t’i japin veshjes

BOTTEGA VENETA

10+ modele rripash për vajzat që duan t’i japin veshjes

RAG & BONE

10+ modele rripash për vajzat që duan t’i japin veshjes

WE THE FREE JONA

10+ modele rripash për vajzat që duan t’i japin veshjes

NILI LOTAN JANE’S

10+ modele rripash për vajzat që duan t’i japin veshjes

REISS INDIE LEATHER

10+ modele rripash për vajzat që duan t’i japin veshjes

ETRO PAISLEY

10+ modele rripash për vajzat që duan t’i japin veshjes

COLLINA STRADA BROWN

10+ modele rripash për vajzat që duan t’i japin veshjes

ALAIA PANELED LEATHER

10+ modele rripash për vajzat që duan t’i japin veshjes

KATE CATE JAMES KAKI
10+ modele rripash për vajzat që duan t’i japin veshjes