10+ veshje/aksesorë që duhet ti keni këtë sezon

Ekspertët e modës e quajnë “quiet luxury” (luksi i qetë) ose “old money” (drejtuar njerëzve që posedojnë pasuri të trashëguar) dhe disa veshje specifike janë fiks çfarë ju duhen për ta arritur këtë “look”.

Sigurisht, synimi për shumë prej jush mund të jetë të bëni para dhe jo “të dukeni sikur keni”, por dhe kjo e fundit nuk ju sjell ndonjë të keqe. Veçanërisht kur s’keni pse të shpenzoni domosdoshmërisht shumë për t’u dukur ~të shtrenjtë~.

Ja 10 copëza që duhet t’i keni të gjitha në garderobën tuaj për këtë periudhë:

1. Fustane me thurje

10+ veshje/aksesorë për këtë sezon, që bërtasin:

2. Këmisha të bardha

10+ veshje/aksesorë për këtë sezon, që bërtasin:

3. Sandale të thjeshta dhe minimaliste

10+ veshje/aksesorë për këtë sezon, që bërtasin:

4. Bizhuteri “gold”

10+ veshje/aksesorë për këtë sezon, që bërtasin:

5. Diçka saten

10+ veshje/aksesorë për këtë sezon, që bërtasin:

6. Palltot të lehta “camel”

10+ veshje/aksesorë për këtë sezon, që bërtasin:

7. Loafers/ Këpucë të sheshta

10+ veshje/aksesorë për këtë sezon, që bërtasin:

8. Një orë

10+ veshje/aksesorë për këtë sezon, që bërtasin:

9. Xhaketë

10+ veshje/aksesorë për këtë sezon, që bërtasin:

10. Çantë supi lëkure e zezë

10+ veshje/aksesorë për këtë sezon, që bërtasin:

11. Rrip lëkure

10+ veshje/aksesorë për këtë sezon, që bërtasin:

12. Unaza të thjeshta

10+ veshje/aksesorë për këtë sezon, që bërtasin: