11 veshje për këtë periudhë, që mund t’i rikrijoni pa shumë shpenzime!

Gjatë ndërrimit të stinëve mund të na ndodhë shpesh të blejmë veshje të reja, por fatkeqësisht mundësia për blerje të reja e të shtrenjta nuk është në çdo moment. Ky nuk është gjithmonë një lajm i keq, veçanërisht nëse na bën më kreativë. Prandaj, hidhini një sy kombinimeve bazike të mëposhtme dhe rikrijoni veshjet me çfarë t’ju gjendet në garderobë!

– Fustan i gjatë me dizajn mik + sandale me pak takë, rripa të hollë

11 veshje për këtë periudhë, që mund t'i rikrijoni

– Streçe + këpucë të zeza + triko/bluzë dimërore

11 veshje për këtë periudhë, që mund t'i rikrijoni

– Xhaketë e gjerë + xhinse + crop-top, reçipeta

11 veshje për këtë periudhë, që mund t'i rikrijoni

– Fustan-këmishë me kopsa + çizme + flokë të kapura (stil i viteve ’90)

11 veshje për këtë periudhë, që mund t'i rikrijoni

– Xhup “puffer” + çizme

11 veshje për këtë periudhë, që mund t'i rikrijoni

– Një elemet nga veshja me ngjyra

11 veshje për këtë periudhë, që mund t'i rikrijoni

– Golf + pantallona me shtat të lartë (kombinim njëngjyrësh ose jo)

11 veshje për këtë periudhë, që mund t'i rikrijoni

– Kombinim me pardesy

11 veshje për këtë periudhë, që mund t'i rikrijoni

– Fustan me atlete

11 veshje për këtë periudhë, që mund t'i rikrijoni

– Fund + xhaketë xhins

11 veshje për këtë periudhë, që mund t'i rikrijoni