11 veshje ‘të mërzitshme’ që vajzat me stil i veshin çdo verë

Ngjyrat, printet, materialet! Vera është e gjitha për të eksperimentuar dhe shfaqur stilin tuaj pa u menduar dy herë, por ka disa elemente që janë aq bazike dhe të nevojshme sa nuk ka trend që t’i zëvendësojë!

Janë ato veshjet aq të thjeshta dhe klasike që ndryshojnë komplet look-un dhe ju s’rrezikoni kurrë të dukeni keq. Për momentin mund t’ju duken bazike deri në të “lodhshme”, por nëse shihni si i kombinojnë vajzat me stil, do të ndryshoni mendje. Janë blerjet MUST të çdo vere.

1. Një kanotjere e bardhë bazike. Praktikisht e vesh me gjithçka

11 veshje 'të mërzitshme' që vajzat me stil i veshin

2. Sandalet elegante me rripa

11 veshje 'të mërzitshme' që vajzat me stil i veshin

3. Pantallonat e gjera klasike

11 veshje 'të mërzitshme' që vajzat me stil i veshin

4. Këmisha e bardhë klasike

11 veshje 'të mërzitshme' që vajzat me stil i veshin

5. Një xhaketë xhins për pasditet e freskëta

11 veshje 'të mërzitshme' që vajzat me stil i veshin

6. Fund mëndafshi

11 veshje 'të mërzitshme' që vajzat me stil i veshin

7. Një fustan i bardhë, i freskët dhe lino

11 veshje 'të mërzitshme' që vajzat me stil i veshin

8. …dhe një këmishë lino

11 veshje 'të mërzitshme' që vajzat me stil i veshin

9. Fustan mëndafshi

11 veshje 'të mërzitshme' që vajzat me stil i veshin

10. Një çantë kashte

11 veshje 'të mërzitshme' që vajzat me stil i veshin

11. Bikinit trup

11 veshje 'të mërzitshme' që vajzat me stil i veshin