Trendi i toneve të syrit duket se po anon nga nuancat e ngrohta këtë sezon

Sytë me tone të ngrohta kanë sunduar dikur, por pas një pauze të gjatë, ngjyrat e mbuluar me brymë të viteve nëntëdhjetë u zgjodhën dhe iu dha një rimodelim serioz modern.

Për ata që ju mungon, ngnjyra e viteve nëntëdhjetë përqendrohen rreth nuancave si livando, jargavan, e kaltër e akullt, nenexhik, argjend dhe rozë e zbehtë në përfundime metalike të ngrira.

Yje si Christina Aguilera , Britney dhe Brandi ndihmuan në vendosjen e trendit në hartë në vitet 1990 dhe – pas një ndërprerjeje të gjatë, njëzetvjeçare – është kthyer dhe do të jetë sërish po aq i madh.

I nxitur nga momentet virale të grimit për të dalë nga seriali “Euphoria”, i udhëhequr nga artistja e grimit, Doniella Davy, trendi për shtresimin e shkëlqimit pastel dhe shkëlqimit nëpër qepallat ka tërhequr vëmendjen e TikTok dhe, çuditërisht edhe të famshmit po e ndjekin atë.

Hailey Bieber , Gigi Hadid , Joan Smalls , Doja Cat dhe Ariana Grande i janë bashkuar të gjithë në e trendit kohët e fundit, duke i dhënë asaj një kthesë të re.

Ja disa shembuj si ta zotëroni trendin: