Trendi i ri i çantave të vogla është rikthyer, kjo është moda e street style për këtë verë

Miniçantat janë të lakmuara nga të gjithë këtë sezon. Dhe, kur është fjala për stilin e rrugës, çantat e vogla do t’i shikoni kudo.

Trendi i ri i çantave të vogla është rikthyer dhe kjo është dëshmia më e mirë që tregon se gjërat e mira qëndrojnë gjatë në modë dhe po ashtu theksojnë edhe një herë idenë se gjërat e mira paketohen në kuti të vogla.

Çantat e vogla janë ideale për një sërë arsyesh, por çelësi kryesor është se ato lënë të gjitha sendet e panevojshme që transportoni çdo ditë. Jo vetëm që do të detyroheni të paketoni ekskluzivisht atë që ju nevojitet në të vërtetë për ditën (një maskë, portofolin, një çamçakëz). Dhe kaq, mjafton…

Këto miniçanta janë gjithçka që do të dëshironi të mbani me vete këtë sezon. Ato janë të adhurueshme dhe praktike, sepse ju detyrojnë të mbani me vete atë që duhet të lëvizni.