4 kombinime shumë të thjeshta, por që lënë përshtypje tek njerëzit!

Për të treguar rëndësinë e thjeshtësisë, Coco Chanel thotë: “Para se të dilni nga shtëpia, shihni veten në pasqyrë dhe hiqni një gjë”. Ndonëse, ju nuk keni pse ta bëni këtë, duhet të dini se shpesh impaktin më të madh e bëjnë veshjet që duken si më të thjeshtat dhe më minimalistet.

Nga një siluetë elegante tek një ngjyrë e ndezur që “thyen akullin”, ka disa mënyra se si të rikrijoni veshje të thjeshta, që duken gjithnjë mirë. Më poshtë, gjeni 4 prej tyre. Ju mund t’i kombinoni dhe përshtasni sipas stilit tuaj personal.

1. Xhinse të bardha + bluzë në ngjyrë të ndezur

4 kombinime ~shumë~ të thjeshta, por që lënë

2. Këmishë xhinse + pantallona xhins

4 kombinime ~shumë~ të thjeshta, por që lënë

3. Fustan “mëndafsh” + xhaketë “oversized”

4 kombinime ~shumë~ të thjeshta, por që lënë

4. Pantallona të gjera + bluzë e shkurtër

4 kombinime ~shumë~ të thjeshta, por që lënë