4 lloje fundesh që s’duhet t’i mungojnë dollapit të vajzave

Pranvera erdhi zyrtarisht këtë javë, kështu që mund t’i konsideroni me prioritet fundet (pa geta) që tani! Ju mund të jeni (ose jo) fanse të fundeve, por ka disa modele tipike që s’duhet të mungojnë në dollap për shumë arsye. Janë praktikë, funksionalë dhe të bëjnë të dukesh stil pa shumë mundim! Mbi të gjitha, nuk ka një kohë perfekte tjetër për t’i veshur përveçse në pranverë.

1.Fundet me prerje drejt për ditët që doni një look serioz dhe praktik

4 lloje fundesh që s'duhet t'i mungojnë dollapit të

2. Mini-fundet janë MUST

4 lloje fundesh që s'duhet t'i mungojnë dollapit të

3. Fundet e mëndafshit frymëzuar nga moda e viteve ’90-të.

4 lloje fundesh që s'duhet t'i mungojnë dollapit të

4. Fund xhinse për t’u dukur cool nëpër qytet

4 lloje fundesh që s'duhet t'i mungojnë dollapit të

4 lloje fundesh që s'duhet t'i mungojnë dollapit të