5 kombinime ngjyrash që i bëjnë njerëzit të kthejnë kokat

Është pothuajse e pashmangshme të mos vësh re një kombinim të këndshëm ngjyrash, sidomos nëse bëhet fjalë për bashkime ngjyrash (të njohura si colour-blocking) të pazakonta.

Lejla + e verdhë, rozë + jeshile, rozë + blu etj., nuk janë ngjyrat e para që na vinë ndërmend kur përmenden kombinime të tilla, por ja që trendet e momentit na mësojnë se po, ndonëse mund të mos e besoni, disa nuanca shkojnë kaq shumë me njëra-tjetrën sa shumë njerëz do të kthejnë kokat. E kemi fjalën për:

E verdhë dhe lejla

5 kombinime ngjyrash që i bëjnë njerëzit të
5 kombinime ngjyrash që i bëjnë njerëzit të
5 kombinime ngjyrash që i bëjnë njerëzit të
5 kombinime ngjyrash që i bëjnë njerëzit të

Blu dhe e kuqe

5 kombinime ngjyrash që i bëjnë njerëzit të
5 kombinime ngjyrash që i bëjnë njerëzit të
5 kombinime ngjyrash që i bëjnë njerëzit të

Rozë dhe jeshile

5 kombinime ngjyrash që i bëjnë njerëzit të
5 kombinime ngjyrash që i bëjnë njerëzit të
5 kombinime ngjyrash që i bëjnë njerëzit të

Rozë dhe blu

5 kombinime ngjyrash që i bëjnë njerëzit të
5 kombinime ngjyrash që i bëjnë njerëzit të
5 kombinime ngjyrash që i bëjnë njerëzit të

E verdhë dhe jeshile

5 kombinime ngjyrash që i bëjnë njerëzit të
5 kombinime ngjyrash që i bëjnë njerëzit të