5 kombinime për ta mbyllur dhjetorin gjithë stil!

Ju duhen vetëm ca gjëra bazike për ta mbyllur vitin gjithë stil, sharm, elegancsë. Xhinse, çizme chunky, xhaketa oversize dhe pulovra. Sekreti është t’i kombinoni siç duhet dhe në mënyrën më të thjeshtë.

1. Një xhup i thjeshtë + xhinse+ kapele

2. Kostum + golf + çizme chunky

3. Xhinse, jelek + golf

4. Pallto + xhinse + atlete

5. Streçe + xhaketë oversize+ kambale+ triko