6 elementë që mund t’i kombinoni me streçe

Streçet në dimër (dhe jo vetëm) nuk i zëvendëson asgjë! Sado që shpesh herë përpiqemi të vishemi më chic për në zyrë apo mbrëmje, mendjen dhe zemrën e kemi aty- tek rehatia dhe komforti që mund të ta japin vetëm streçet!

Sidoqoftë jemi këtu për t’ju thënë se mund të dukeni shumë chic, elegantë dhe stil edhe me streçe. Mund t’i përshtasni sipas vendit dhe orës në mënyra të ndryshme dhe vetja do t’ju pëlqejë po njësoj.

1. Me një pulovër oversize dhe atlete

6 elementë shumë chic që mund t'i kombinoni pa frikë

2. Një xhup i trashë me pupla është bërë për t’u kombinuar me streçe dhe aksesorë

6 elementë shumë chic që mund t'i kombinoni pa frikë

3. Xhaketë, balerina dhe T-shirt

6 elementë shumë chic që mund t'i kombinoni pa frikë

4. Bluzë sportive me logo dhe atlete. Cool për 3 minuta.

6 elementë shumë chic që mund t'i kombinoni pa frikë

5. Më elegante se kaq? Xhaketë serioze, çizme dhe një rrip mesi për të theksuar më shumë siluetën tuaj

6 elementë shumë chic që mund t'i kombinoni pa frikë

6. Një pallto/pardesy oversize për t’i dhënë hije tjetër komplet veshjes

6 elementë shumë chic që mund t'i kombinoni pa frikë