6 mënyra si të kombinoni veshjen trend të momentit

Ndoshta ju kujton profesorët e rreptë të universitetit, filmat me adoleshentë ose Chandler Bing te “Friends”, megjithatë jeleku ka rrëmbyer zemrat e të gjithëve këto sezonet e fundit. Nëse keni e keni përqafuar si trend, ja disa ide si ta kombinoni:

1. Jelek me ngjura + bluzë me jakë me fruda

2. Jelek + këmishë + streçe

6 mënyra si të kombinoni veshjen trend të momentit

3. Jelek me ngjyra + pantallona të bardha xhins

6 mënyra si të kombinoni veshjen trend të momentit

4. Jelek njëngjyrësh + këmishë me fruda

6 mënyra si të kombinoni veshjen trend të momentit

5. Jelek i gjatë dhe i gjerë + pantallona

6 mënyra si të kombinoni veshjen trend të momentit

6. Jelek + fustan me kuadratë

6 mënyra si të kombinoni veshjen trend të momentit