7 blerje të zgjuara për vajzat minimaliste

Ndryshimi i garderobës për stinën e re është proces goxha sfidues. Në mendje kalojnë 100 gjëra, por nga ana tjetër buxheti është i kufizuar. Nëse s’jeni shumë të fiksuar pas printeve, ngjyrave dhe veshjeve ekstravagante, minimalizmi bën për ju.

Duke shpenzuar për gjëra të thjeshta jeni të sigurtë. Do të dukeni bukur, mund t’i vishni më shpesh në mënyra të ndryshme dhe shanset për të gabuar në kombinim janë të pakta. Për çfarë fustanesh minimaliste e kemi fjalën?

#1.

Një fustan gri pas trupit është lehtësisht i kombinueshëm dhe praktik

7 blerje të zgjuara për vajzat minimaliste

#2.

Këmishë-fustan në ngjyrë të bardhë

7 blerje të zgjuara për vajzat minimaliste

#3.

Një fustan lëkure i thjeshtë

7 blerje të zgjuara për vajzat minimaliste

#4.

Për pasditet e verës, një fustan i hollë i trikotuar do t’ju bëjë të dukeni e veshur shtrenjtë.

7 blerje të zgjuara për vajzat minimaliste

#5.

Kaq thjeshtë!

7 blerje të zgjuara për vajzat minimaliste

#6.

Nëse jeni fanse e të zezës, shanset për të gabuar janë të pakta

7 blerje të zgjuara për vajzat minimaliste

#7.

Qëndrojmë tek minimalizmi, por guxoni tek ngjyra!

7 blerje të zgjuara për vajzat minimaliste