7 ide falas për ty që po mendon të ndryshosh dhomën e gjumit

Dhoma e gjumit është vendi më intim i shtëpisë, pas tualetit. Një dollap i madh e funksional, faqe-muri siç e quajmë në të përditshme, nuk mjafton. As një krevat i rehatshëm… Me pak para dhe me shumë ide mund ta shndërrosh në një pyll, në një jaht apo në një akuarium. Më poshtë janë 7 ide falas, marrë nga një prej faqeve më trendi në Instagram.

7 ide falas për ty që po mendon të ndryshosh dhomën e gjumit
7 ide falas për ty që po mendon të ndryshosh dhomën e gjumit
7 ide falas për ty që po mendon të ndryshosh dhomën e gjumit
7 ide falas për ty që po mendon të ndryshosh dhomën e gjumit
7 ide falas për ty që po mendon të ndryshosh dhomën e gjumit