7 këpucë verore që gocat po i adhurojnë këtë sezon

Temperaturat janë në rritje tani dhe gjithë çfarë duam janë disa kuba akulli te këmbët për të na mbajtur freskët. Por, ja që fati e do që të ecim me këpucë ndaj shihni në vijim disa nga këpucët më IN të sezonit të cilat gocat po i adhurojnë – nga shapkat, sandalet te balerinat.

1

7 këpucë verore që gocat po i adhurojnë këtë sezon

2

7 këpucë verore që gocat po i adhurojnë këtë sezon

3

7 këpucë verore që gocat po i adhurojnë këtë sezon

4

7 këpucë verore që gocat po i adhurojnë këtë sezon

5

7 këpucë verore që gocat po i adhurojnë këtë sezon

6

7 këpucë verore që gocat po i adhurojnë këtë sezon

7

7 këpucë verore që gocat po i adhurojnë këtë sezon