7 kombinime që s’njohin as kohë, as moshë dhe as vend!

Kombinimet më poshtë mund t’i vishni nëse jeni 25 ose 65- nuk përbën ndryshim. S’dalin kurrë nga moda dhe ju s’gaboni asnjëherë me to.

#1. Këmishë dhe pantallona të gjera. Nuk gabon kurrë!

7 kombinime që s'njohin as kohë, as moshë dhe as vend!

#2. Fustan mëndafshi nga ata të verës dhe një xhaketë oversize përsipër

7 kombinime që s'njohin as kohë, as moshë dhe as vend!

#3.Xhinse me prerje drejt dhe një triko

7 kombinime që s'njohin as kohë, as moshë dhe as vend!

#4. Një kostum të lirshëm në ngjyrën e preferuar!

7 kombinime që s'njohin as kohë, as moshë dhe as vend!

#5. Një fustan treçereksh me një xhaketë dhe çizme të gjata

7 kombinime që s'njohin as kohë, as moshë dhe as vend!

#6. Një pulovër me vija, pantallona të bardha dhe pardesynë e vjeshtës

7 kombinime që s'njohin as kohë, as moshë dhe as vend!

#7. Atlete, pantallona klasike dhe një xhaketë me prerje të gjerë

7 kombinime që s'njohin as kohë, as moshë dhe as vend!