7 ngjyra që do ta bëjnë garderobën e dimrit të duket fantastike

Dy janë arsyet pse në blerjet e radhës duhet të merrni në konsideratë ngjyrat e mëposhtme: 1) Ju bëjnë të dukeni të veshura këndshëm, trend dhe përshtateni me sezonin sepse ngjasojnë me nuancat e gjetheve. 2) Dukeni të veshura shtrenjtë.

E kemi fjalën për:

1. Kafe

7 ngjyra që do ta bëjnë garderobën e dimrit të

2. Bezhë

7 ngjyra që do ta bëjnë garderobën e dimrit të

3. Blu e thellë

7 ngjyra që do ta bëjnë garderobën e dimrit të

4. Portokalli

7 ngjyra që do ta bëjnë garderobën e dimrit të

5. Nuanca burgundy (e kuqe e errët)

7 ngjyra që do ta bëjnë garderobën e dimrit të

6. Krem

7 ngjyra që do ta bëjnë garderobën e dimrit të

7. Gri

7 ngjyra që do ta bëjnë garderobën e dimrit të